Tisztelt Erdős László!

 

Körülbelül hét és fél éve vettem meg az első  professzionális Magneter készüléket Önöktől.

Erre azért volt szükség, mivel a leányomnak több gerincsérve volt és már alig tudott járni annyira beteg volt, már műtétre kellett volna mennie. Abban az időben hallottam már erről a gyógymódról és kerestem, hogy hol találom meg. Ültem a számítógépem előtt, közben be volt kapcsolva a Tv és benne az ECHO-n hallom, hogy a Magneterről van szó. Épp hogy le tudtam írni a telefonszámot és mondtam, hogy itt van amit keresek!

Be is regisztráltam, megkaptam a csomagot, benne az info lemezt, megnéztem. Egy percig sem gondolkodtam azon, hogy megvegyem-e. Azonnal hívtam Erdős urat és elmondtam neki a leányom helyzetét, valamint azt, hogy nekem most nincs annyi  forintom, de részletekben meg tudom vásárolni. Mivel ez nagyon fontos volt a gyermekem szempontjából az utolsó kis pénzemet erre fordítottam és 3 hónap alatt kifizettem.

Másnap itt volt a készülék a lemezekkel és hála az égnek és az Erdős úrnak, a gyermekem elkezdte használni. Nagyon hamar lett javulás, nem kellett mennie műtétre. Minden nap használta, kezelte magát és egyre jobb volt a járása, nem volt neki nagy fájdalma.

Telt-múlt az idő és kb 1 éve nincs már gerincsérve, nem régen volt vizsgálaton és megállapítást nyert, hogy az összes sérve vissza van fejlődve. Tornázik, úszik, biciklizik, szalad és ellátja a napi munkát és a munkahelyén a teendőket, mind ezt úgy, mintha nem is lett volna nagyon beteg.

Mindenkinek csak ajánlani tudom e készüléket, mert rendszeres használatával meg tud gyógyulni és utána nem újul ki a betegség. Természetesen a kezeléseket mindig fel kell venni, ha nem fáj akkor is, nem olyan sűrűn, mint az előzőekben, de  kezelje magát hetente legalább 2-3-szor. Nagyon boldogok vagyunk, hogy erre a gyógymódra rátaláltunk és megismerkedtünk egy nagyszerű, korrekt embertársunkkal, Erdős úrral.

Köszönjük neki a kedvességét és segítségét.